Logo 1

Trimmen van diverse rassen

Djamy en Danjo

Djamy op de achtergrond met zijn grote vriend Danjo mijn schapendoes op de voorgrond.

Danjo voor zijn borstelbeurt:

       20140831 1439560 20140831 143932 20140831 143740 

 

Danjo na zijn borstelbeurt:

          20140831 161640   20140831 161841   20140831 161544

   

Heeft u een ander ras dan een Labradoodle of heeft u misschien net als ik wel een Labradoodle en nog een hond van een ander ras ?  
Wilt u die ook graag door mij laten trimmen ?


U kunt dan ook een afspraak met mij maken voor een trimbehandeling voor uw hond. Ik heb mij gespecialiseerd in de Labradoodle maar ik ben ook opgeleid om andere rassen te trimmen. De diverse hondenrassen die een knip, effileer, scheer of een uitwolvacht hebben wil ik graag een trimbehandeling geven. De uitzondering zijn honden met een plukvacht, dit komt omdat het soms moeilijk te beoordelen is of de vacht wel goed plukrijp is. Het kan dan gebeuren dat ik voor niets naar u toe kom als de vacht nog niet goed plukrijp is ...

Werkwijze:

Ik kom bij u thuis op de afgesproken tijd uw hond trimmen (* ik reis door het hele land), de benodigde materialen inclusief een trimtafel neem ik mee.  

U kunt bij mij aangeven waar u wilt dat ik uw hond trim, het enige wat ik nodig heb is een ruimte met goed licht en een stopcontact in de buurt. Ik overleg met u de trimbehandeling en u kunt ook aangeven in welk model u uw hond het liefst wilt zien, in het model van de rasstandaard of naar uw eigen wensen. Uiteraard mag u bij de trimbehandeling blijven om te kijken maar dat hoeft niet.

Na de trimbehandeling kijken we samen of het resultaat naar wens is, waarna ik het materiaal en ook de losse plukken haar netjes zal opruimen.

Service:

Bij de trimbehandeling voor uw hond hoort niet alleen de verzorging van de vacht maar ook het knippen van de nagels, de haren uit de gehoorgang verwijderen en de oren schoonmaken.

Prijslijst voor diverse rassen:

Het is voor een trimster vaak lastig om vooraf een prijsindicatie van de trimbehandeling voor uw hond door te geven. Bij veel trimsalons wordt daarom een vanaf prijs gegeven per ras. Ik zou hier ook een hele lange prijslijst voor diverse hondenrassen kunnen weergeven, maar heb besloten dit niet te doen, omdat niet alleen het ras de prijs bepaalt maar zeker ook de conditie van de vacht van uw hond en de trimbehandeling waar u voor kiest.
Hierbij wil ik u ter verduidelijking een voorbeeldje geven
:
2 middelgrote honden van hetzelfde ras die allebei in model moeten worden geknipt.

De 1e hond heeft een vacht die helemaal in de klit zit met zelfs vervilte plekken. De 2e hond heeft een perfect onderhouden vacht zonder klitten. De vacht van de 1e hond moet eerst helemaal ontklit worden voordat de vacht in model kan worden geknipt. Dit is veel meer werk vergeleken met de trimbehandeling van de 2e hond waarbij de vacht meteen in model kan worden geknipt. De prijs van de trimbehandeling zal in dit geval dus hoger uitvallen voor de 1e hond dan de prijs van de trimbehandeling voor de 2e hond. Ik overleg de trimbehandeling altijd met u. De eigenaar van de 1e hond kan dus ook besluiten om de vacht niet te laten ontklitten maar de hond helemaal kort te laten scheren. De prijs van de trimbehandeling is dan dus een stuk lager omdat de behandelingsduur in dit geval veel korter is. 

Ik kan u dus een prijs doorgeven als richtlijn per ras, ben ik dan bij u thuis dan kunnen we samen de trimbehandeling voor uw hond bespreken. U kunt mij altijd bellen of een e-mail sturen als u nog vragen heeft.
 

 De prijs die gerekend wordt voor een trimbehandeling is gebaseerd op een tarief van € 35,00 per uur. 

  • Reiskosten: De eerste 10 km gratis, daarna € 0,30 per kilometer.
  • Parkeerkosten: Woont u in een betaald parkeerzone dan bereken ik deze kosten aan u door.